Facebook

RAZPORED TEKEM

 

NASLEDNJA TEKMA:  

xx. kolo - 2. SKL

v ______, __.__.2020 ob __:00 v ________

 
 
   
   
 
PREJŠNJA TEKMA:  
19. kolo - 2. SKL  
TROTI 91
MESARIJA PRUNK SEŽANA
71
 
20. kolo - 2. SKL  
MESARIJA PRUNK SEŽANA  82
CELJE
 73

2.SKL 2019/20

1.

Triglav

39

2.

MP Sežana

39

3.

Troti

35

4.

Hrastnik

34

5.

Ilirija 

32

6.

Celje 

32

7.

Portorož

29

8.

PVC Nagode Postojna

28

9.

LTH Castings

27

10.

Medvode

26

11.

Ljubljana

26

12.

Parklji

0

Podpirajo nas tudi

 

 

Častna košarkarska

castna kosarkarska

Nov začetek v Sežani, vspostavljena tudi nova spletna stran!

Po rezultatsko uspešni lanski sezoni, ko se je članska ekipa iz četrte lige kvalificirala v tretjo, so po končani sezoni sledili težki časi. Za voljo slabih razmer v slovenskem gradbeništvu so kratko potegnili tudi sežanski košarkarji.
Po večletnem, kar 33 let dolgem sodelovanju, se je namreč podjetje Kraški zidar umaknilo iz mesta glavnega sponzorja kluba.

A vsak konec prinaša nov začetek. Prihodnost košarke na Krasu je bila negotova, a kot kaže, se vse skupaj vrača na tista prava pota. Mesto generalnega sponzorja po novem, kot verjetno že veste, pripada Mesariji Prunk, ki nosi velik del zaslug, da bomo še naprej spremljali kvalitetno košarko v Sežani.

Jedro članske ekipe je ostalo enako, ekipa je podobna kot tista iz lanskega leta, novost je le Marko Likar, ki se po enoletnem igranju za Ajdovščino vrača v kraško metropolo. Trener članske ekipe bo še naprej Miro Jurić, ki je s svojim delovanjem v klubu zagotovo najzaslužnejši, da je košarka na Krasu pod njegovim delovanjem v zadnjih letih tako veliko napredovala. Posebej gre poudariti uspehe mladinskega pogona, v dobi štirih let je naredil velik korak naprej. Omeniti velja, da se po posebnem točkovanju KZS (Košarkarske zveze Slovenije, op. a.) sežanska mladinska šola lahko pohvali s tem, da je bila uvrščena na šesto mesto v državi.

Kakorkoli, letos poleti smo torej v klubu obrnili nov list in optimistično stremo v prihodnost. Novost je tudi nova spletna stran, ki se je v zadnjem mesecu dni dopolnjevala, od sedaj naprej pa bo na njej moč brati tudi vse najaktualnejše novice, zato vsi vabljeni k branju!

Že sedaj pa vas vljudno pozovemo k temu, da si v letošnji sezoni ogledate čim več tekem kluba in s tem pripomorete k boljšemu vzdušju, tako na tribunah kot na parketu. Jedro ekipe v večini sestavljajo mladi igralci, ki si zaradi trdega dela na treningih bučno navijanje s tribun zagotovo zaslužijo!

Žan Tavčar