Facebook

RAZPORED TEKEM

 

NASLEDNJA TEKMA:  

19. kolo - 2. SKL

v soboto, 29.02.2020 ob 18:00 v ŠC Livada

 
TROTI
MESARIJA PRUNK SEŽANA  
   
 
PREJŠNJA TEKMA:  
17. kolo - 2. SKL  
LJUBLJANA 72
MESARIJA PRUNK SEŽANA
96
 
18. kolo - 2. SKL  
MESARIJA PRUNK SEŽANA  83
ILIRIJA
 63

2.SKL 2019/20

1.

MP Sežana

34

2.

Triglav

32

3.

Troti

32

4.

Ilirija

29

5.

Hrastnik

29

6.

Celje

28

7.

LTH Castings

24

8.

PVC Nagode Postojna

24

9.

Medvode

23

10.

Portorož

22

11.

Ljubljana

22

12.

Parklji

0

Podpirajo nas tudi

 

 

Častna košarkarska

castna kosarkarska

KLUBSKI DAN

V soboto 8.6.2019 je pri nas v Sežani potekal klubski dan. Od 16.00 naprej smo lahko na igrišču športnega parka videli veliko mladih košarkarjev, ki so svoje znanje in dobro voljo delili z vsemi udeleženci klubskega dne. Prve so se na igrišču zbrale ekipe začetnikov iz Sežane in Dutovelj ter selekciji U9, kjer smo imeli letos v tekmovanju pod okriljem KZS prijavljeni dve ekipi. Po koncu prve tekme je sledila podelitev diplom, ki so jih prejeli vsi igralci najmlajših kategorij (začetniki, začetnice, U9 in U11), veselje na obrazih naših najmlajših ob prejemu le-teh je bilo nepopisno. Veseli smo, da se je podelitve diplom udeležil tudi župan Sežane, ki je našim otrokom namenil nekaj lepih in spodbudnih besed. Sledila je tekma mlajših deklet - skupina začetnic in ekip U11. Ponovno smo na igrišču lahko opazovali kar nekaj košarkarjev in košarkaric, ki so pokazale kar nekaj izvrstnih potez za katere so prejeli bučen aplavz vseh zbranih. Po kratkem premoru so se na igrišču zbrali igralci kategorije U15, ponovno veliko lepih potez, vzporedno s tekmo smo pričeli tudi s tekmovanjem v metanju trojk in prostih metov. Kot zadnja tekma dneva pa tekma igralcev U17 in U19, nasproti pa je stale mešana ekipa staršev, trenerjev in podpornikov kluba. Na igrišču smo lahko spremljali kar nekaj mladih košarkarjev, ki so letos prvič oblekli tudi članski dres.

Foto: Žiga Zidar

 

Seveda je bil pa bistvena stvar klubskega dne, druženje, dobra volja, in kar nas v klubu zelo veseli je številčna udeležba. Prav tako smo ponosni na vse letošnje dosežke, kot največji pa zagotovo lahko poudarimo 6. mesto v pokalu mladih v Sloveniji! Hvala vsem staršem in vsem ostalim, ki tako ali drugače podpirate naš klub, trenerje, delo in predvsem otroke, ki jim predstavlja košarka velik del njihovega življenja.

Za konec še posebna zahvala sponzorjem tega tradicionalnega dogodka: MESARIJA PRUNK, AGENCIJA SLONČEK, STUDIO 3, EXTREME INTIMO, KJPCA, FRIZERSTVO ŠPELA TUŠAR, GRAFIČNI ATELJE BRAJDIH, ALPINA SEŽANA, A BANKA, PAPIRNICA PELIKAN, SEVEN REFRACTORIES, FITNES PLANET, PAPIRNICA  PATRI, ZAVAROVALNICA TRIGLAV, OKREPČEVALNICA SKALA ŠMARJE, LJUBLJANSKE MLEKARNE, LUKA KOPER, ALFASTREET, CVETLIČARNA KOMUNALA, TRGOVINA KARSIKA, OKREPČEVALNICA CENTER, GRADBENA OSKRBA, GRADBENA D.O.O., RESTAVRACIJA SPAR,  ZAVAROVALNICA GRAWE, KLIK SEŽANA, BAR 1, KLASJE, TELEKOM AZIMUT, SUO TEMPORE, FRIZERSTVO SEŽANA, DIVAS DIVAČA, MAISA BEAUTY, MARKET PRUNK LOKEV, IVO BARVA. 

Pripravil: Jan Bezica