Facebook

RAZPORED TEKEM

 

NASLEDNJA TEKMA:  

8. kolo - 2. SKL

v soboto, 08.05.2021 ob 19:00 v SŠ Srečka Kosovela

 
MESARIJA PRUNK SEŽANA  
PVC NAGODE POSTOJNA
 
 
PREJŠNJA TEKMA:  
7. kolo - 2. SKL  
NUTRISPOINT ILIRIJA
 91 
MESARIJA PRUNK SEŽANA 62

2.SKL 2020/21

1.

Troti

13

2.

Postojna

13

3.

Nutrispoint Ilirija

12

4.

LTH Castings

12

5.

Portorož

11

6.

Litija

10

7.

Gorica

10

8.

KK Mesarija Prunk

9

9.

Brinox Medvode

9

10.

Celje

8

11.

Ljubljana

8

12.

AKK Branik

8

Podpirajo nas tudi

 

 

Častna košarkarska

castna kosarkarska

Nagrada za doseženo 6.mesto v Pokalu mladih Slovenije

Predstavitev naših trenerjev:
ZORAN LAZAREVSKI: vodja mladinskega pogona, nekdanji članski igralec, ki je svoje trenerske izkušnje nadgrajeval tudi v Italiji. Pri dekletih mu pomaga SARA LAZAREVSKI.

MARIO GERJEVIČ: 30 let trenerskega staža, avtor strokovnih košarkarskih knjig in predavatelj. Treniral je v 1.slovenski ligi, tako ženske kot moške ekipe, v svoji karieri se lahko ponaša tudi z vzgojo NBA igralca. Skrbi na najmlajše člane kluba, pomagata mu: KARIN PIRJEVEC in D...ANEJ TAVČAR: U19 in članski igralec

ALEN MEVLA: že od malih nog na košarkarskem parketu, fakulteta za šport, smer trenerstvo, igralec in kapetan članske ekipe.

ALEKSANDER VUČKOVIĆ: nekdanji članski igralec KK Postojna, profesor športne vzgoje, diplomiran košarkarski in kondicijski trener z bogatimi izkušnjami v trenerskih vodah Slovenije in nekdanje Jugoslavije.

DEJAN PROKIČ: trenira mladince in kadete, se je vrnil na Kras, v Sloveniji se je proslavil z delom v Olimpiji, lansko leto trener članske vrste v Gruziji. Vodil je akademijo NBA igralca Zaza Pachulia ki so imeli 1.000 igralcev v mladinskem pogonu. Na raznih kampih po Evropi skrbi za pripravo Igralcev, ki igrajo v ligi NBA, Euroligi ter drugih evropskih prvenstvih.

TEDDY DELAČ: že 2.sezono trener članske ekipe, k nam prišel iz KK Kvarner Rijeka, pomočnik trenerja Hrvaške reprezentance U20, s katero je osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu. Končana fakulteta za šport v Ljubljani, dela z mladimi igralci, fitnes, pomaga pri preskoku iz mladinske košarke v člansko.

ROK KAVČIČ: skrbi za preventivno vadbo pred poškodbami in kondicijsko pripravo,ker želimo otrokom ponuditi še boljše pogoje pri njihovem razvoju.

"Trenerji so tudi vzgojitelji – oblikovalci značaja mladih ljudi. Dober trener z lastnim vedenjem daje dober zgled mladim športnikom. Kot dober zgled mora imeti bogato znanje. Zlasti pomembna so njegova didaktično-metodična znanja, ki jih potrebuje pri poučevanju in treniranju športne tehnike ter taktike. Poleg tega mora biti trener mladih športnikov dobro podkovan s pedagoško-psihološkimi znanji, imeti mora široka obzorja in poglede, pri čemer je skrb za športnika na prvem mestu.
Zgled mladim športnikom daje tudi s svojo filozofijo, vizionarskim pogledom vnaprej in jasnimi cilji. Glavni cilj trenerja mladih športnikov je razvoj športnika
– njegovega samospoštovanja, socialnih veščin, športnega duha in značaja, šele potem športni rezultat.
Če bo otrok ali mladostnik vsaj nekaj let deležen zgleda trenerja z značajem, humanega ravnanja z njim, vsebinsko in organizacijsko dobro izpeljanih programov, potem bo dobil vse tisto najboljše, kar lahko šport ponudi mlademu človeku − ne le odprtih vrat v svet vrhunske športne ustvarjalnosti, temveč veliko več – v svet vsake ustvarjalnosti in zadovoljstva v življenju. Razvil bo vse tisto, kar mlad človek potrebuje za uspešen vstop v življenje."
PODPRITE SVOJEGA OTROKA ŠPORTNIKA, Izdajatelj: RS Ministrstvo za zdravje