Facebook

RAZPORED TEKEM

 

NASLEDNJA TEKMA:  

x. kolo - 2. SKL

v _____, __.__.____ ob

__:__ v _________

 
-  
-  
 
PREJŠNJA TEKMA:  
6. kolo - 2. SKL  
MESARIJA PRUNK SEŽANA 64 
GORICA 71

2.SKL 2020/21

1.

Troti

21

2.

Nutrispoint Ilirija

20

3.

LTH Castings

20

4.

Postojna

19

5.

Ljubljana

16

6.

Portorož

16

7.

Litija

16

8.

AKK Branik

15

9.

Gorica

15

10.

KK Mesarija Prunk Sežana

14

11.

Brinox Medvode

13

12.

Celje

13

Podpirajo nas tudi

 

 

Častna košarkarska

castna kosarkarska

INTERVJU: Teddy Delač

Kako bi ocenili delo v pred novim začetkom sezone?

Po vrnitvi v dvorano smo najprej delali na bazični fizični pripravi in prevenciji poškodb. V nadaljevanju sezone ne bo dosti tekem in bo zelo pomembno da se izognemo poškodbam in da na čim več tekmah nastopimo v kompletni zasedbi. Taktične stvari, ki smo jih delali v prvem delu smo le ponovili in igralci so to hitro sprejeli vendar še nismo fizično na nivoju kot  si želim. Verjamem, da bo z časom in ko pridemo v tekmovalni ritem ekipa vedno boljše funkcionirala in da bomo čez 2 do 3 tedna popolno pripravljeni fizično in taktično.

Na katerih področjih mora ekipa še napredovat?

Napredovati moramo precej v obrambi, kar je tudi povezano z fizično kapaciteto, tudi komunikacija bi lahko bila boljša ampak te stvari se dobijo z igro in z tekmami tako, da mislim, da bomo te stvari reševali sproti. V napadu, če smo kompletni imamo dobro širino igralcev tako, da mislim, da je tu samo vprašanje samozavesti igralcev, ki naj bi z dobrimi rezultati samo rastla.

Kakšna pričakovanja in cilje imate v nadaljevanju sezone?

Cilji so vedno visoki, torej priboriti čim višjo pozicijo pred playoff-om in potem tekmo po tekmo poskušati priti čim dlje. Pričakujem, da ne bo lahko ampak verjamem, da imamo kvaliteto, da se borimo za sami vrh. Kot sem rekel je malo tekem in bo vsaka tekma pomembna tako da gremo tekmo po tekmo in ne razmišljamo preveč naprej.

V ekipi je tudi nekaj mladincev. Kaj bi si želeli, da se najmlajši naučijo od starejših kolegov?

Sem zelo zadovoljen in vesel, da imamo v ekipi veliko mladih igralcev, fantje dobro trenirajo in napredujejo tako, da pričakujem, da z pravo energijo in vztrajnostjo poskušajo vsak dan “pritiskati” starejše igralce in jim ne dovolijo, da se sprostijo, ker bodo tako napredovali tudi oni in ekipa se bo z vsakim treningom dvigovala.

Boste pogrešali polno domačo dvorano?

Že vrsto let je Sežanska dvorana ob sobotah zvečer ena od najbolj obiskanih dvoran v Sloveniji. Navijači nam dosti pomenijo, ker dajo smisel športu. Še zlasti nam, ki se borimo za zmage. Pogrešali bomo gledalce in njihovo energijo s tribun in upam, da bo dvorana čim prej spet polna. Do takrat bomo poskušali z rezultati upravičiti podporo vseh ljubiteljev košarke na Krasu.